skip to Main Content

Certificering

Efficiëntie en veiligheid staat bij ons voorop!
Wij beheersen alle benodigde (werk)processen en streven naar een duurzame onderneming. Onafhankelijke partij Kiwa ziet hier op toe.

ISO9001

VCA

VIHB

CO-2 Bewust

Gebroeders van Vliet B.V.
en haar CO2 prestaties

Beleid

Al vele jaren voert Gebroeders Van Vliet een actief kwaliteits- & VGM-beleid.
Naast deze kwaliteits- en VGM-aspecten vormt het terugbrengen van onze CO2-uitstoot een steeds grotere rol binnen onze bedrijfsvoering.
Wij zoeken in onze bedrijfsvoering een goede balans tussen de zorg voor de maatschappij, het milieu en de continuïteit van de organisatie.
Klik hier voor het volledige KAM beleid van Gebr. van Vliet Riooltechniek.

Communicatieberichten

Communicatiebericht
1e helft 2018

Communicatiebericht
januari 2019

Communicatiebericht
1e helft 2019

Communicatiebericht
januari 2020

Communicatiebericht
juli 2020

Communicatiebericht
januari 2021

Communicatiebericht
juli 2021

Communicatiebericht
januari 2022

Communicatiebericht
juli 2022

Communicatiebericht
januari 2023

Communicatiebericht
juli 2023

Communicatiebericht
januari 2024

CO2 Footprint 2017

Gebroeders Van Vliet wil graag gecertificeerd zijn tegen de CO2-prestatieladder (klik hier voor meer informatie over de CO2-prestatieladder) om de duurzaamheidsambities meer structuur te geven. Hiervoor berekenen wij 2 x per jaar onze CO2 footprint. Over 2017 hebben we de CO2 footprint voor het eerst berekend. Deze berekening is uitgevoerd voor scope 1 (directe uitstoot) en scope 2 (indirecte uitstoot).
De footprint berekening uit 2017 dient als basisjaar en is als volgt procentueel verdeeld:

Eigen bijdrage, ideeën vanuit medewerkers

Middels een instructies en in de toekomst met toolboxmeetings hebben/zullen wij de medewerkers enthousiast gemaakt om mee te denken over initiatieven die bijdragen aan de doelstellingen.

Projecten met gunningsvoordeel door onze CO2 Prestatieladder

We gebruiken de certificering voor de CO2prestatieladder ook bij inschrijving voor aanbestedingsprojecten en nieuwe offertes richting opdrachtgever. Bij een aantal aanbestedingen met EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) criteria, kunnen we extra punten verdiend met ons certificaat. Onze CO2 prestatieladder kan een aantoonbaar voordeel gegeven bij mogelijk nieuwe opdrachten. Daarnaast kunnen wij ons certificaat aan een aantal bestaande opdrachtgevers verstrekken. Die gebruiken het voor hun eigen CO2 doelen; als bewijs dat ze zakendoen met een gecertificeerde duurzame leverancier/onderaannemer.

Keten- sector initiatieven

Gebroeders Van Vliet B.V. is aangesloten bij CO2 Neutraal. Hierbij wordt kennis en ervaring uitgewisseld over logistieke voordelen en CO2-reductie in de sector. Zie hiervoor ook het meest recente communicatiebericht.

Back To Top
×Close search
Zoeken